nl fr en
Extra informatie cadeaubon

Extra info voor het bestellen/opnemen van een cadeaubon:

-Bestellen cadeaubon:

  Vul je gegevens en het gewenste bedrag in op het "cadeaubon" formulier en je ontvangt onmiddellijk een mailtje met de betaalinstructies en een link naar je gekozen cadeaubon die je kan afprinten.

  Elke cadeaubon heeft een unieke code en is pas geldig/kan pas gebruikt worden voor inschrijving van 1 of meerdere van onze events na ontvangst van de betaling voor deze bon.

*Indien het bedrag van je cadeaubon gelijk is aan het gekozen event waaraan de gelukkige wil deelnemen, ontvangt hij/zij onmiddelijk een bevestigingsmailtje waarin staat dat zijn/haar plaatsje gereserveerd is.

- De bonnen staan niet op naam en kunnen altijd doorverkocht of doorgegeven worden.

- De bon is 1 jaar geldig om een boeking te doen . (De Corona-voucher is echter 2 jaar geldig.)

 Je kan echter ook beschikbare events na de vervaldatum van de bon boeken.

- Je kan maar 1 voucher / boeking gebruiken.

- Copy-paste indien mogelijk best de code van de voucher rechtstreeks naar het cadeaubon-veld bij het inschrijven op onze website om typfouten te vermijden.

*Indien het bedrag van je cadeaubon groter is dan het het bedrag van het gekozen event waaraan de ontvanger van de cadeaubon wil deelnemen, ontvangt hij/zij onmiddellijk een bevestigingsmailtje waarin staat dat zijn/haar plaatsje gereserveerd is en ontvangt hij/zij een extra cadeaubon met de restwaarde die hij/zij dan voor een ander event kan opgebruiken.

*Indien het bedrag van je cadeaubon kleiner is dan het bedrag van het event gekozen door de gelukkige, ontvangt hij/zij een mail van ons met de betaalinstructies voor het restbedrag dat nog overgeschreven dient te worden om de reservering van zijn/haar plaatsje te vervolledigen. Na ontvangst van zijn/haar betaling sturen we hem/haar nog een bevestiging zodat hij/zij weet dat het plaatsje voor hem/haar gereserveerd is.

-Opnemen van de cadeaubon:

 Om de cadeaubon op te nemen,schrijf je je via onze website in voor een event en groep naar keuze en vul je onderaan de code van je cadeaubon in.

*Indien het bedrag van je cadeaubon gelijk is aan het gekozen event waaraan je wil deelnemen, ontvang je onmiddelijk een bevestigingsmailtje waarin staat dat je plaatsje gereserveerd is.

*Indien het bedrag van je cadeaubon groter is dan het het bedrag van het gekozen event waaraan je wil deelnemen, ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmailtje waarin staat dat je plaatsje gereserveerd is en ontvang je een extra cadeaubon   met de restwaarde die je dan voor een ander event kan opgebruiken.

*Indien het bedrag van je cadeaubon kleiner is dan het bedrag van het gekozen event ontvang je een mail van ons met de betaalinstructies voor het restbedrag dat nog overgeschreven dient te worden om de reservering van je plaatsje te   vervolledigen. Na ontvangst van je betaling sturen we je nog een bevestiging zodat je weet dat je plaatsje voor jou gereserveerd is.

- De bonnen staan niet op naam en kunnen altijd doorverkocht of doorgegeven worden.

- De bon is 1 jaar geldig om een boeking te doen . (De Corona-voucher is echter 2 jaar geldig.)

 Je kan echter ook beschikbare events na de vervaldatum van de bon boeken.

- Je kan maar 1 voucher / boeking gebruiken.

- Copy-paste indien mogelijk best de code van de voucher rechtstreeks naar het cadeaubon-veld bij het inschrijven op onze website om typfouten te vermijden.

See you on track!

Het Inter-Track team