nl fr en

Annulaties

Tot 15 dagen voor het event kan je je circuitdag annuleren door ons te contacteren via het contactformulier op onze website.

Je zal dan een tegoedbon ontvangen met het betaalde bedrag min 20€ administratieve kosten. Inter-Track zal dan je gereserveerde plaats annuleren en je plaats terug te koop aanbieden.

Deze bon is 1 jaar geldig en mag eventueel ook doorverkocht worden aan een andere piloot. Meer info over deze bons vind je op onze site onder 'cadeaubon'.

Vanaf 15 dagen voor je circuitdag kan de circuitdag NIET MEER geannuleerd worden en ben je zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar een vervanger voor je gereserveerde plaats.

Hier op uitzonderingen maken is niet mogelijk !

Aangezien onze circuitdagen meestal op voorhand uitverkocht zijn, bieden de meeste piloten in de praktijk de circuitdag dan te koop aan via hun sociale media.

We raden dan ook zeker aan om je circuitdag  te koop te zetten in het desbetreffende Facebook-evenement op de Inter-Track Facebook-pagina waar piloten nog een plaatsje komen zoeken.

Vermeld de correcte datum en ingeschreven groep van je circuitdag en de prijs die je er nog graag voor zou willen hebben.

Indien je een koper gevonden hebt voor je circuitdag, hoef je ons daarvan niet op de hoogte te brengen. Het volstaat dat de vervangende piloot op de circuitdag zelf gewoon even meldt dat hij in jouw plaats komt rijden. We zullen dan de administratie ter plaatse aanpassen.

Bezorg de overnemer echter wel de praktische informatie die in jouw ‘Mijn inschrijvingen’ verschijnt vanaf 2 weken voor de circuitdag.